Zespół

E-mail: m.purzycki@fundacjaniezalezni.pl

02. Obsługa centrum teleopieki

Antoni

W Fundacji pracuję od jesieni 2012 roku. Przez lata działałem w sektorze pozarządowym realizując projekty kulturalne. Obecnie spełniam się pomagając osobom starszym i chorym.

Beata

Jestem wrażliwa, sumienna, otwarta i opiekuńcza. Poprzez pracę w Fundacji mogę się realizować i służyć pomocą osobom, które tego potrzebują. Cieszę się, że mam możliwość udzielania seniorom wsparcia emocjonalnego i rozmawiania. Rozmowa dla większości samotnych znaczy tak wiele... W mojej ocenie każda osoba starsza zasługuje na poświecenie uwagi, lepszą jakość życia oraz poczucie bezpieczeństwa.

Beata Z-G

W Fundacji pełnię funkcję psychologa. Doradzam zarówno osobom starszym, jak i ich rodzinom. Jestem absolwentką jednolitych studiów magisterskiech w kierunku psychologia kliniczna człowieka dorosłego, interwencja kryzysowa oraz uzależnienia - profilaktyka i terapia. Szerokie spektrum doświadczeń własnych czerpię między innymi z pracy w Ośrodku Interwencji Kryzysowej w Gdyni, jak i ze spotkań terapeutycznych w gabinecie prywatnym.

Natalia

Praca  na stanowisku teleopiekuna w Fundacji daje mi dużo satysfakcji i przyjemności. Los osób starszych nie jest mi obojętny dlatego też staram się aby umilić im czas i dbać o ich bezpieczeństwo. Jestem osobą cierpliwą i serdeczną, a także dobrym  i uważnym słuchaczem.

Karina

Z wykształcenia jestem psychologiem. Praca z drugim człowiekiem jest dla mnie źródłem niekończącej się satysfakcji już od wielu lat. Podczas licznych wolontariatów poznałam radość płynącą z ofiarowania drugiemu człowiekowi wsparcia i możliwości zostania wysłuchanym. Rozmowy ze starszymi osobami są dla mnie niezwykle inspirujące i interesujące. Za każdą z tych osób stoi niepowtarzalna historia i lata cennych doświadczeń, którymi chętnie dzielą się z innymi.

Damian

Pracę teleopiekuna łączę  z pracą  opiekuna medycznego w Szpitalu, z osobami starszymi  pracuję od 8 lat i jest to praca  która daję mi dużo satysfakcji.Obecnie staram się podnieść swoje kwalifikację, swoją wiedzę postaram się wykorzystać najlepiej jak potrafię  pracując w fundacji.Moim zainteresowaniem jest  historia oraz motocykle, w wolnym czasie biorę udział w ekstremalnych biegach z  przeszkodami :)